ZUMVU

PretMetLed.nl

  • Roswinkelerstraat 169a, 7895 AT Roswinkel, Netherlands
PretMetLed online lighting products for the home can help you to make your life better. Explore our full range of Led lights for home at the best price.
  • Leading Online LED Store in the Netherlands
  • Roswinkelerstraat 169a, 7895 AT Roswinkel, Netherlands
Added on 20 September 2021
New

Enkele van de bekende feiten met betrekking tot LED-lampen en andere LED-verlichting

De wereldwijde markt voor LED-verlichting heeft tegen het einde van 2016 een dominant aandeel van ongeveer $ 26 miljard en zal naar verwachting tegen het einde van 2022 oplopen tot $ 54 miljard, met een CAGR van 13%. Ontegenzeggelijk zijn LED-lampen veel beter dan fluorescentielampen en gloeilampen op basis van energie-efficiëntie, levensduur en helderheid en dit zijn de redenen waarom LED's de toekomst van astronomische groei zullen zijn.

We weten allemaal dat de LED-verlichtingsindustrie altijd is gedreven door verschillende factoren, zoals innovatie, er zijn verschillende verbazingwekkende feiten over LED's die van groot belang zijn voor verschillende huishoudens, industrieën en commerciële ruimtes. Daarom behandelt dit artikel al die belangrijke feiten om je de perfecte kennis over gezonde verlichting te geven.


Laten we ze allemaal eens bekijken!


1. Het is bewezen dat LED-lampen buitengewoon efficiënt zijn en zeer weinig stroom verbruiken in vergelijking met traditionele verlichtingsoplossingen. Met LED's wordt ongeveer 90% van de energie omgezet in zichtbaar licht en de moderne LED's hebben het minste stroomverbruik en een echt lange levensduur in vergelijking met elke verlichtingsoplossing.


2. LED's zijn niet zoals gloeilampen en halogeenlampen die een langere levensduur zullen krijgen bij het opbouwen tot hun hoogste verlichtingspunt. LED-lampen groeien binnen enkele seconden na het inschakelen op hun hoogste helderheidspunt. Dit houdt in dat er geen sprake is van vertraging als we het hebben over esthetische verlichting.


3. LED-verlichting biedt u een veel betere levensduur. Wanneer we op kamertemperatuur zijn, kunnen LED's tot 50000 uur werken, dit betekent dat een hoogwaardige LED-lamp het vermogen heeft om meerdere uren, meerdere jaren mee te gaan en zelfs energie en geld voor u kan besparen.


4. Je kunt LED's niet meten in watt, maar de lichtopbrengst wordt gemeten in lumen. Dit feit volgens meerdere mensen is ook een van de meest interessante over LED-verlichting.


5. Alle LED's verschillen veel van de spaarlampen. De spaarlampen maken gebruik van kwik en speciale zorg is vereist wanneer u ze weggooit voor het geval ze niet meer werken. Als we het hebben over prestaties en levensduur, kunnen spaarlampen met een enorme marge achterblijven bij leds.


6. Er was een lange traditie van het laten vallen van een gloeiende bal die in 1907 in New York City werd gestart, waarbij voorheen gebruik werd gemaakt van traditionele gloeilampen, maar nu worden er 32.256 LED-lampen gebruikt achter zo'n 2700 driehoeken die zijn gemaakt van Waterford Crystal. De LED-lampen verbruiken 90% of minder energie.


7. Vanwege het compacte formaat van LED's, hun betrouwbaarheid, breukvaste eigenschappen en hogere duurzaamheid, worden ze nu gebruikt in een verscheidenheid aan ontelbare producten zoals verkeerslichten, straatverlichting en televisies.


8. LED's kunnen warmte genereren, maar het licht erin is speciaal ontworpen om deze warmte af te voeren om de elektronica te beschermen. Dit houdt simpelweg in dat de lichtstraal misschien niet warm aanvoelt.


9. Sinds 2011 zijn de wereldwijde LED-lampen getuige geweest van een verbijsterende verkoop van 22%. Tegen het einde van 2030 wordt voorspeld dat led-verlichting tot 75% van alle verlichting op de markt kan uitmaken.


10. In 2012 waren alleen al in de VS ongeveer 49 miljoen LED-lampen volledig geïnstalleerd. De regering was erin geslaagd om ongeveer $ 670 miljoen te besparen. Wanneer iedereen in de komende 20 jaar van LED-verlichting zou kunnen wisselen, besparen we ongeveer $ 250 aan energiekosten.


11. LED's of de light-emitting diode is in feite een soort solid-state verlichting die gebruik maakt van een halfgeleider voor de omzetting van elektriciteit in licht. De LED's die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn, zijn ongeveer 6-7 keer energiezuiniger in vergelijking met traditionele conventionele gloeilampen en kunnen de energie met meer dan 80% verminderen.


12. LED's van hoge kwaliteit bieden een uitstekende levensduur van ongeveer 25.000 uur of meer, wat inhoudt dat ze meer dan 25 keer langer meegaan dan welke traditionele verlichtingsoplossing dan ook. Dit is gewoon de levensduur van meer dan drie jaar als je ze 24 uur per dag en zeven dagen per week gebruikt.


13. Van de verkeerslichten tot de remlichten van voertuigen en tv's en vitrines, worden LED's tegenwoordig gebruikt in een enorm scala aan toepassingen omdat ze unieke kenmerken hebben, waaronder een compact formaat, eenvoudig onderhoud, breukvastheid en het vermogen van het licht in één richting richten in plaats van alle kanten op te moeten.


14. Leds zullen nooit enige vorm van kwik bevatten en volgens de recente studie van het Energiedepartement hebben leds een kleinere impact op het milieu dan halogeen- en gloeilampen. Ze bieden ook een voorsprong op de CFL's die in de komende twee komende jaren zouden kunnen groeien, aangezien er een gestage verbetering is in de LED-technologie.


15. De verlichtingsindustrie is ontstaan met de uitmuntendheid van Albert Einstein, en met superieure vooruitgang en innovaties, konden we geweldige technologieën zien opkomen. LED's waren dezelfde innovatie en markeerden een enorm succes sinds hun komst. Volgens verschillende experts zullen LED's tegen 2050 geweldige hoogtepunten bereiken en hun aandeel tot 75% kunnen krijgen.


Het komt neer op


LED's worden de toekomst van de verlichtingsindustrie en zullen naar verwachting de komende jaren in aantal toenemen. We hopen dat u met dit artikel een aantal van de bekende feiten over LED's en de manier waarop ze werken te weten bent gekomen. Terwijl u de LED's koopt, moet u op de hoogte zijn van alle feiten, zodat u niet verkeerd gaat met uw keuze en behoefte aan dat perfecte LED-licht, ongeacht wat voor soort verlichting u in gedachten heeft, of het nu gaat om Solar buitenverlichting  of welke dan ook. ander.


Today
Closed

About

loader
View More