ZUMVU

jmdwebutrecht

  • Vermeulenstraat 138, 3572 WT Utrecht, Netherlands
Wij bouwen op maat gemaakte websites en webshops op Jmd web voor elk soort bedrijf, klein of groot. We hebben ons team van professionele website- en app-ontwikk
  • We bieden web- en app-building services
  • Vermeulenstraat 138, 3572 WT Utrecht, Netherlands
Added on 15 July 2019

Een Compleet Webdesign Bureau In Utrecht

15 July 2019

Op zoek naar websites voor uw bedrijf, dan is dit artikel iets voor u. JMD web biedt u alle internetgerelateerde diensten, waaronder webdesign bureau Utrecht. We bouwen websites, apps en webshops voor onze klanten.

Ons werk is volledig gebaseerd op de nieuwste trends en technologie, websites zijn gebouwd op WordPress omdat WordPress verschillende faciliteiten mogelijk maakt, zoals gebruikersvriendelijk, waardoor websites eenvoudig kunnen worden bijgewerkt en onderhouden.

We hebben toekomstgerichte apps die zijn gebaseerd op Xamarin-technologie, waarmee het mogelijk is om op meerdere platforms te werken. Het hangt volledig van u af, of u het op iOS-apparaten, Android-telefoons of alleen desktops wilt laten werken.



Professionele Website Bouwer Utrecht

Presentatie van een groep WordPress ontwikkelaars die een expert zijn in hun werk. Het gebruik van WordPress geeft je verschillende ontwerpen en thema's om uit te kiezen, waardoor je website er mooi uitziet en opvallend oogt. Websites zijn gebouwd voor bedrijven van groot tot klein, voor persoonlijke blogs of elk ander idee dat u wilt omzetten in iets productiefs voor u.



Meer dan web en app bouwer in Utrecht

Naast websites en app building, creƫren we ook webshops. We werken beide aan Magento en Shopify en gebruiken ook het websysteem van Wocommerce als standaard.

Wij bestaan uit experts in webdesign, ontwikkeling, mobiel, online shop, WordPress. Gebruikte software is van de nieuwste trend voor app bouwer Utrecht.

Web app bouwer Utrecht de manier van werken

Met meer dan 10 jaar ervaring bedienen we onze klanten bij ontwikkelingswerkzaamheden, leveren we ook SEO-teksten en zijn alle diensten van een betaalbare prijs.

Co-creatie is de functie die we volgen, die ons discussieproces met de klanten weergeeft, waarin we hen vertellen over elke mogelijkheid wanneer dat nodig en gewenst is.

Als u op zoek bent naar een samenwerking, kunt u dat bij ons doen.


  • Website
  • Vermeulenstraat 138, 3572 WT Utrecht, Netherlands. https://www.jmdweb.nl/
    Utrecht, Vermeulenstraat 138, 3572 WT Utrecht, Netherlands. https://www.jmdweb.nl/ NETHERLANDS

About

We hebben een platform JMD gemaakt waarop u websites op maat kunt maken. Met meer dan 10 jaar ervaring zullen onze ontwikkelaars van WordPress-websites u adviseren over de mogelijkheden. We hebben een More
loader
View More