ZUMVU

Vinyl-LP

  • Klavergriend 83, 1356 KE Almere, Netherlands
Vinyl- LP is een specialist in nieuw en gebruikt klassiek rock vinyl.
  • Klavergriend 83, 1356 KE Almere, Netherlands
Added on 20 March 2019

Top 4 redenen waarom je verliefd zult worden op de vinylplaten

20 March 2019

Een vinyl is meer dan een modegril. Meer bepaald, het is een gevoel dat elke liefhebber van schijven draagt, deelt en voedt diep in zijn / haar hart. De voldoening die ontstaat tijdens het snijden van de covers gevolgd door rustgevende muziek is moeilijk te verwoorden.


Net als de expressie van muziek hebben ook de verschillende mediums, die de essentie dragen, een gigantische overgang ondergaan. Wat begon als een eenvoudige fonograaf, verfijnde zich geleidelijk aan naar het vinyl, gevolgd door cassettes, cd's en vervolgens naar de meest recente digitale muziek.


Het is verrassend dat, ondanks zoveel veranderingen, de liefde voor een vinylalbum ongedeerd blijft! Dus wat is dat toverdrankje dat deze schijf niet minder maakt dan een medicijn voor een muziekliefhebber?


Voordat we ingaan op het redeneergedeelte, is dit je beste kans om je favoriete Pink Floyd Vinyl Album bij Vinyl lp te pakken tegen speciale prijzen. Ga voor meer informatie nu naar Vinyl-LP.


Het machtige vinyl spreekt boekdelen over artistieke integriteit. Hoe dieper je woont, de kansen zijn groot om het punt van geen terugkeer te bereiken. Hier is onze top 4 in het voordeel van deze geweldige mediums van hoogwaardige muziek.


1. Je zult je muzieksmaak onvermijdelijk verbeteren


Laten we hier een kleine activiteit uitproberen. Ga naar een platenwinkel en probeer de beroemde nummers van Miley Cyrus te vinden. Wat is er gebeurd? Geen vinden?


Geen probleem, laten we dit keer Justin Bieber proberen. Oh, wacht, wat? Geen geluk meer?

Je moet denken waarom in hemelsnaam de 'zangers' die wereldwijd miljoenen platen verkochten geen enkel plekje in de platenwinkel konden vinden?


De logica is simpel - de liefhebbers van vinyl zijn behoorlijk kieskeurig voor de kwaliteit van muziek en wat ze luisteren. Ze zijn helemaal in voor de bands die creativiteit uitblinken door goede songs te schrijven en deze allemaal samen met hun eigen instrumenten te spelen. De songteksten zijn van hoge kwaliteit en oog voor de finesse van de productie. De muziek, die zulke hoge parameters doorgeeft, vindt zijn juiste plaats in de platenwinkel.


Dus als je een voorliefde krijgt voor de meesterwerken zoals Pink Floyd Vinyl-albums, zal het moeilijk zijn om een U-bocht te maken. Zou dat niet mooi zijn?


2. Een record kopen is een soort ervaring


Er is iets inherent bevredigend aan de aanschaf van een vinylalbum. Het is een ingrijpende ervaring die onopzettelijk verloren is gegaan aan de generatie die wordt gevoed met digitale muziek.


Die hele betrokkenheid van bladeren door de galerij, het bekijken van de prachtige artistieke bandbedekkingen, een gokje wagen op de muziek en het delen en bespreken van de nummers met gelijkgestemden - het is euforisch!


Met de sprong in de technologie, naast de vintage platenwinkels, kun je nu ook je favoriete vinyl in een online winkel vinden. Ga nu naar Vinyl-LP om de enorme platencollectie te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs.3. Vinyl-discs klinken veel beter


Nou, er is geen ruimte voor zelfs het verhoor hier dat vinylgeluid veel beter is dan dat van de digitale records.


Lossless Format: Vinyl is geen verliesvrij formaat. Wat betekent het? Wanneer de plaat wordt voorbereid, wordt de geluidskwaliteit maximaal behouden, zoals bedoeld door de zanger en het productiehuis. Dezelfde muziekkwaliteit zonder enige wijziging wordt doorgegeven aan de koper.


Integendeel, er is een aanzienlijk verlies in het geval van een digitaal bestand. Een audiobestand moet worden gecomprimeerd zodat het kan worden afgespeeld op radiogolven, mobiele apparaten en tijdens het live streamen. Deze oefening leidt tot een aanzienlijke daling van het geluid.


In werkelijkheid krijg je het nummer nooit te horen zoals het feitelijk in de studio is opgenomen. Wat je meestal krijgt is de gedowngrade versie van het originele nummer in termen van de muziekkwaliteit.


Analoog formaat: er is nog een reden waarom vinyl beter klinkt. Digitale tracks worden luider gemaakt dan ze oorspronkelijk zijn door ze kunstmatig te bewerken. Dit leidt tot geluidsvervorming en kwaliteitsverlies. Vinyl is een analoog formaat zonder problemen zoals verlies van diepte en textuur - de muziekkwaliteit op zijn best houden.


4. Je kunt geld verdienen met Vinyl


Omdat ze op hun eigen manier onbetaalbaar en klassiek zijn, is vinyl in de huidige tijd enorm populair.


Er is een hele groep muziekliefhebbers die helemaal bezig zijn met het verzamelen, bewaren en doorverkopen van de goede oude vinylplaten. In tegenstelling tot een kopie van een digitale muziek, is een schijf een fysieke entiteit die hiertegen een reële waarde biedt.


Naarmate de trend aanhoudt, is de kans groot dat het bezit van de speciale stukken Pink Floyd Vinyl Albums binnenkort een waardevol bezit wordt, waarmee je er fatsoenlijk geld van kunt maken.


Ontdek je liefde voor het klassieke rock-vinyl en bouw je eigen verzameling. Ga nu naar Vinyl-LP om zowel nieuwe als gebruikte vinyl disc-records te kopen.
About

Vinyl-LP is gespecialiseerd in nieuw en gebruikt klassiek rock vinyl. Bezoek ons vandaag nog om te genieten van de beste LP's uit het Classic Rock-tijdperk. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u producten More

Followers

loader
View More