ZUMVU

Pretmetled.nl

  • Roswinkelerstraat 169a, 7895 AT Roswinkel, Netherlands
Achieve the ideal style for your home or office with a range of lights fixtures at PretMetLed, one of the ideal places for online lighting in the Netherlands.
  • Pretmetled.nl
  • Roswinkelerstraat 169a, 7895 AT Roswinkel, Netherlands
Added on 05 May 2021
New

Wat zijn de meest voorkomende mythes met betrekking tot ledverlichting?

Verlichting is nu een zeer belangrijke overweging geweest om huizen de perfecte uitstraling te geven die ze verdienen, of het nu gaat om Solar tuinverlichting of LED buitenverlichting. Maar hiermee zijn er ook veel mythen en misvattingen in de hoofden van mensen die mensen tegenwoordig neigen te geloven. Laten we eens kijken naar enkele van de veel voorkomende mythen.


Veelvoorkomende mythen over LED verlichting!


MYTHE 1: LED verlichting kost u veel geld.


Veel mensen zijn gaan geloven dat LED verlichtingsarmaturen u meer kosten dan andere verlichtingsarmaturen. Maar het is tegenwoordig helemaal niet waar. De moderne fabricageprocedures moeten leiden tot lagere kosten van LEDarmaturen en zelfs de operationele kosten zijn ook lager. LED lampen hebben de extra eigenschap dat ze een langere levensduur hebben, wat uiteindelijk de kosten voor vervanging verlaagt en ze verbruiken ook 80% minder energie dan elk ander type verlichting.


MYTHE 2: LED lampen hebben de eigenschap dat ze witte, harde complexe lichten produceren


Ja, dit was enkele jaren geleden waar dat LED verlichtingssystemen over het algemeen in staat zijn om fel wit licht te produceren, maar gelukkig zijn de moderne ontwikkelingen die het mogelijk hebben gemaakt dat ze nu waardevol zijn. Tegenwoordig zijn de LED verlichtingssystemen verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleurtemperaturen, wat simpelweg betekent dat uw perfecte verlichtingssystemen kunnen worden ontworpen om het licht te produceren volgens uw behoeften.


MYTHE 3: LED lampen zullen hoogstwaarschijnlijk niet kunnen werken in koude omgevingen.


Deze mythe is een van de redenen waarom veel mensen tegenwoordig hebben aangenomen dat LED buitenverlichting verlichting soplossingen niet echt geschikt zijn voor buitentoepassingen of in de fasciitis van de productie waar de temperatuur laag of veel kouder is. Maar dit is helemaal niet waar. LED lampen in het echte leven zijn zeer efficiënt in koude omgevingen. De reden hiervoor is dat bij hogere temperaturen de levensduur van de elektrische componenten afneemt en dit is de reden dat een gloeilamp hierdoor supersnel doorbrandt. LED lampen werken over het algemeen beter in koude omgevingen en gaan zelfs langer mee.


Samenvattend!


LED lampen domineren tegenwoordig de verlichtingsmarkt en domineren de markt met hogere aantallen. Dit tempo lijkt niet te vertragen en daarom is er een enorme behoefte aan deze lampen voor de perfecte en esthetische look voor uw huis. Met de toenemende vraag zijn er ook veel misvattingen in de hoofden van mensen die moeten worden opgepakt. De bovenstaande mythen zijn heel gewoon in onze oren en daarom hebben we ze voor u opgehelderd.


Today
9:00 am - 5:00 pm
6:00 pm - 7:00 pm

About

Lighting applications were one of the earliest environments where LEDs became popular. The twin advantages of maintenance savings and energy efficiency fueled the demand in this sector. PretmetLED provides More
loader
View More