ZUMVU

jackharry wilson

    Added on 25 April 2019

    Bodrum Yalıkavak otelleri


    Bodrum Yalıkavak Otelleri

    Yalıkavak’a en yakın havaalanı Bodrum Havaalanı’dır. Yalıkavak’a gitmenin en kolay yolu Bodrum’dan minibüs almak. 05:00 ile 07:00 saatleri arasında pratik olarak 24 saat hizmet vermektedir.

    Ana dolmuş istasyonu şehrin ortasında ve Yalıkavak’tan her yöne servis hizmeti veriyor. En sık servis Yalıkavak ve Bodrum arasındadır, ancak düzenli yerel güzergahlar da (örneğin Kudur Yarımadası’na yolculuk) ve Bodrum Yarımadası’nın kuzey kıyı şeridinde Turgutreis’ten Yalıkavak’ta duran Türkbükü’ne kadar uzanan bir rota vardır.
    Yalıkavak’ın şehir logosu bir yel değirmenidir ve onları yarımadanın etrafında göreceksiniz. Bu yel değirmenleri daha erken bir döneme aittir ve birçoğu itibarsızlık içinde kalmıştır, ancak daha yakın bir zamanda şehir konseyleri turistlerin kendilerini yenilemenin faydasını görmüştür. Yalıkavak Limanı tarafından yenilenmiş bir yel değirmeni ve şehir manzaralı tepede Bodrum’a giden yolda 3 yel değirmeni var. 1 tanesi tamamen yenilenmiştir. Ziyaretinizi tam zamanında yaparsanız, yel değirmeni yelkenlerini açacak bekçiyi göreceksiniz.

    Yalıkavak Marina, üstün olanaklarını ve Yalıkavak’ta görülecek yerlerden birini deneyimlemek için her yerden gelen yatlarla popülerdir. Yalıkavak merkezine sadece kısa bir yürüyüş mesafesindedir.
    Halk plajına yakın, yakındaki Kudur Yarımadası’nda bir dizi Kaya Mağarası vardır. Buraya dolmuş veya araba ile ulaşabilirsiniz.

    Yalıkavak’ta hepsi ılık, berrak suları ile çok temiz olan birçok küçük plaj var. Plajlar özellikle doğaldır ve akşamları Ege kıyılarının ötesinde muhteşem gün batımlarının tadını çıkaran tatilciler ile çok popülerdir.

    Bu alanda kumsallar rüzgar nedeniyle oldukça dalgalı olabiliyor, bu da koyun rüzgar sörfü için mükemmel olmasını sağlıyor. Plajın başında, limanın hemen ötesinde bir rüzgar sörfü şirketi var.

    Birçok kişi Yalıkavak’a, eski liman olan Palmarina Limanı’ndan (eski adıyla Bodrum Limanı) yelken açmaya geliyor. Birçok kiralık şirketin burada, Bodrum Yarımadası’nın kuzeyindeki veya güneyindeki yelken alanlarına erişim sağlayan Aura Yatçılık da dahil olmak üzere tekneleri vardır.

    Tüm dükkan ve restoranlara bitişik küçük bir liman var ve burası küçük günlük teknelerin çoğunun demirlediği yer. Bir günlük gezi için bir tekne bulmak için akşamları burada dolaşın.

     

     

    Adres:- Neyzen Tevfik Cd. No:66,Tepecik Mahallesi, 48440 Bodrum/Muğla, Turkey

    E-posta: - info@bodrumotelleri.com 

    Telefon:- 90 850 466 8538


    Daha fazla bilgi için:

    Burayı ziyaret et:- https://www.bodrumotelleri.com/yalikavak-otelleri/


    loader
    View More